Termeni si conditii

Prin utilizarea serviciilor Fonexpert.ro sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii:

1. Produsele afisate pe site:

* Imaginile si datele tehnice ale fiecarui produs postate pe site au un caracter strict orientativ, iar Fonexpert.ro nu raspunde pentru acestea. Este obligatia clientului de a se informa si din alte surse despre caracteristicile tehnice si estetice ale unui telefon înainte de a-l comanda.

* Toate produsele puse în vânzare de catre Fonexpert.ro sunt noi, originale, sigilate si beneficiaza de garantia oferita de producator.

2. Stocuri

* Stocurile produselor se actualizeaza zilnic pe site, dar pot aparea discrepante intre stocul real si cel afisate. Fonexpert.ro nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, nu este in stoc, nu se mai fabrica sau pentru oricare alt motiv.

* In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor Fonexpert.ro fata de orice client, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de firma de la acest client. VA RUGAM SA VERIFICATI DISPONIBILITATEA STOCULUI TELEFONIC!

3. Garantia:

* Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008)

* In momentul sosirii unui produs la service se va face o scurta verificare vizuala a produsului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme.

*Pentru produsele din categoria accesorii ( incarcator, cablu de date etc) garantia este de 60 de zile din momentul facturarii.

* Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus i se va propune cumparatorului o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului;

* UNITATEA DE SERVICE si VANZATORUL nu pot fi facuti raspunzatori pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor (de ex.: pierderea unor fisiere, date, neindeplinirea la timp a unor sarcini etc.)

* Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

* Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.

4. Returnarea produselor:

* Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original NEDETERIORAT, cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Daca produsul este returnat deteriorat si nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial sau il reexpediem clientului cu conditia ca acesta sa suporte taxele de curierat. Returul produselor este valabil doar pentru achizitiile persoanelor fizice. Persoanele juridice nu beneficiază de drept de retur, nici din dorința proprie si nici acordat de unitatea de service.

*Atunci cand produsele nu satisfac asteptarile clientului din diverse motive,  si acestea sunt returnate, conditia este ca sa fie returnate prin aceeasi firma de curierat „fara ramburs” si cu notiunea de a verifica coletul la ridicare.

* Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii Fonexpert.ro.

5. Preturile afisate pe site:

* Preturile postate pe site sunt exprimate în lei, sunt finale si contin toate taxele aferente, cu exceptia celor de transport.

* Fonexpert.ro îsi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor, fara o notificare prealabila a clientilor sai.

6. Confidentialitatea datelor:

* Fonexpert.ro se angajeaza sa nu dezvaluie informatii despre clientii sai tertilor sau partenerilor si sa le foloseasca doar pentru comercializarea si livrarea produselor cumparate.

7. Anti-Spam:

* Fonexpert.ro nu încurajeaza si nu va folosi niciodata spam-ul ca mijloc de promovare. E-mailurile primite prin newsletter sunt trimise doar la cererea clientului, acesta putând sa se dezaboneze usor, printr-un singur click. Fonexpert.ro îsi rezerva dreptul de a bloca accesul pe site persoanelor care fac spam, incluzând astfel comenzi false sau mesaje fara un continut relevant.

8. Copyright:

* Tot continutul acestui site este proprietate a YOUNIVERSE MOBILE SRL
, Cod Unic de Identificare: 42232774, Nr. Registrul Comertului: J40/1769/2020 si este protejat de legile internationale de copyright. Orice încercare de copiere a continutului site-ului www.Fonexpert.ro se pedepseste conform legilor.

9. Termenii de Utilizare:

* Fonexpert.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni de Utilizare fara o notificare prealabila a clientilor sai.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

Fonexpert este denumirea comercială a YOUNIVERSE MOBILE SRL
, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, sector 3, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/1769/2020, cod unic de înregistrare fiscală 42232774. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, mai exact nume, prenume, adresa de email, adresa de resedinta, detalii de facturare, detalii legate de plata, CNP.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Fonexpert;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Fonexpert și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Fonexpert. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări.